Vergi Rekortmeni, Kars Çimento Fabrikası'na Ödül!

Vergi Rekortmeni, Kars Çimento Fabrikası'na Ödül!

Kars Defterdarlığı tarafından 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Kars Valisi Eyüp Tepe'nin de katılımıyla yemekli bir ödül töreni düzenlendi.

Vergi Rekortmeni Kars Çimento Fabrikası'na Ödül!

Kars Defterdarlığı tarafından 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Kars Valisi Eyüp Tepe’nin de katılımıyla yemekli bir ödül töreni düzenlendi.

Kars Öğretmenevi’nde düzenlenen törende Kars Defterdarı Hüseyin Savan’ın yapmış olduğu açılış konuşmasına müteakiben, Kars Valisi Eyüp Tepe’nin toplumsal vergi bilincinin oluşturulması ve mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun artırılmasına yönelik mesajlar veren konuşması sonrasında ödül merasimine geçildi.

Her yıl olduğu gibi bu sene de Kurumlar Vergisinde Vergi Rekortmenliği’ni kimseye bırakmayan Kars Çimento Fabrikası; bu yılda 1’inci olup; Vali Eyüp Tepe tarafından bu anlamlı ödül, Kars Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık’a takdim edildi.

Daha sonra ilk üçe giren rekortmenlere ödülleri verildi. 2’inci olan Selim İnşaat San, Tic. Ltd. Şti adına temsilci Ahmet Kaya ve 3’üncü olan Zeki Meşrubat, Tütüncülük, Tic. Pazarlama Ltd. Şti. adına Alper Serkan Soytürk’e Defterdarlıkça hazırlanan ödülleri Vali Tepe tarafından verildi. 

Vali Eyüp Tepe daha sonrasında ise Gelir Vergisinde 1’inci olan Metin Can Kanbay, 2’inci olan Gökhan Şahin ve 3’üncü olan Öznur Tanyıldız adına temsilcisi Şener Tanyıldız’a ödüllerini takdim etti.kha

Önceki ve Sonraki Haberler